Specialist in Goedkoop Binnen- en Buitenschrijnwerk

Poolseramen.be

Ramen uit Polen

Vraag uw Gratis Prijsofferte

De prijzen voor Aluminium of PVC Ramen verschillen enorm van bedrijf tot bedrijf. 

Hoewel wij vrij zeker zijn dat onze prijzen dé laagste zijn in België, raden we je toch aan om meerdere offertes te vergelijken van lokale specialisten. Heb je toch ergens een lagere prijs gevonden? Contacteer ons dan zeker! Wij kijken wat we kunnen betekenen om toch de laagste te blijven.

Onze offertes zijn geheel gratis én vrijblijvend.

Heeft u een tekening of een plan met afmetingen? Stuur deze gerust mee.

Goedkope Ramen op maat in PVC of Aluminium

Wanneer je op zoek bent naar kwalitatieve ramen op maat, zowel in PVC of Aluminium, moét je echt wel een prijsofferte aanvragen bij Poolseramen.be. Wij werken met topkwaliteit Duitse profielen en laten uw ramen op maat maken in ons atelier in Polen, waar de werkkracht een stuk goedkoper is dan die in België. 

En daar ligt onze troef! De service na-verkoop gebeurd door onze Firma met Belgische vakmannen, die garant staan voor kwaliteit. Vaak worden wij ingeschakeld door gekende bedrijven in België voor het op maat laten maken van ramen in deuren in PVC of Aluminium, in allerlei kleuren, omdat onze prijzen tot 50% goedkoper zijn dan andere leveranciers van ramen en deuren in België.

Bent u een particulier, doe-het-zelver, zelfstandige of een onderneming, het loont altijd de moeite een prijsofferte te vragen bij ons.

Goedkope Ramen in PVC

PVC ramen zijn nog steeds het populairste op de markt. Ze zorgen voor zorgeloos woonplezier aan een zeer aantrekkelijke prijs.

PVC ramen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en zijn opgewassen tegen weer en wind. Ze vereisen quasi geen onderhoud en ze rotten of roesten niet.

De isolatiewaarden van PVC ramen zijn ongetwijfeld dé allerbeste van alle soorten ramen. Ze voldoen aan de uiterst strenge isolatienormen en zorgen voor een aangenaam en rustig gevoel in uw woning.

Goedkope Ramen in Aluminium

Aluminium ramen zijn slank en elegant en worden zowel in privéwoningen als bedrijfsgebouwen gebruikt door hun uiteenlopende designmogelijkheden.

Aluminium ramen zijn overigens ook bijzonder sterk en toch zeer licht gemaakt. Hierdoor zijn ze ideaal voor grote ramen en wordt het vaak gebruikt voor hedendaagse architectuur.

De levensduur van Aluminium ramen is bijzonder lang. Men mag er van uit gaan dat het ‘een leven’ meegaat zonder schrik te moeten hebben op kleur- of vormverlies. Daarbij zijn onze aluminium ramen zeer onderhoudsvriendelijk.

Goedkope Ramen uit Polen

De technologieën die we gebruiken zijn uitstekend geschikt voor moderne en traditionele architectuur. PVC-ramen zijn ideaal voor woonruimtes. U kunt kiezen voor ramen met 5-kamersystemen of 6-kamerprofiel voor energiezuinige woningen.

Aan de andere kant kunt u met aluminium ramen grote constructies maken. Daarom worden ze vaak gebruikt in openbare gebouwen en moderne architectonische ontwerpen. Beide isoleren goed en zijn gemakkelijk te onderhouden.

© 2022 Poolseramen.be – Cookie- en Privacybeleid