Specialist in Goedkoop Binnen- en Buitenschrijnwerk

Poolseramen.be

Goedkope Schuiframen op maat

Schuiframen op maat

Op zoek naar nieuwe schuiframen of schuifdeuren op maat?

Poolseramen.be maakt schuiframen en schuifdeuren op maat en perfect in de stijl van uw woning. Onze schuiframen worden gemaakt met profielen van Duitse kwaliteit en voldoen aan de strengste eisen van bouwheren en architecten.

Benieuwd naar de Prijs van uw schuifraam?

Benieuwd naar de prijs van onze goedkope deuren in PVC? Vraag dan snel uw gratis prijsofferte aan.

Heeft u een tekening of een plan met afmetingen? Stuur deze gerust mee.

Schuiframen in PVC

PVC schuifdeuren zijn super-isolerend, onderhoudsvriendelijk en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Schuiframen in Aluminium

Aluminium schuifdeuren zijn slank en elegant en hebben een zeer uiteenlopend design: van ultrastrak tot retro.

Schuifdeuren in Aluminium zijn zeer licht en toch uiterst sterk, waardoor ze vaak in grote oppervlakten gebruikt worden.

Voordelen van Schuiframen

Schuiframen halen veel licht binnen in uw ruimte en kunnen tot 3 keer groter zijn dan traditionele oplossingen zoals draaikiepramen. Soms kan de oppervlakte van de beglazing oplopen tot 14m², wat afhankelijk is van de grootte van de ruimte en de mogelijkheid om soortgelijke systemen te gebruiken.

Schuiframen besparen ruimte voor meubilair en andere kameruitrusting. De vleugels gaan niet naar binnen open, wat het beheer van de ruimte veel gemakkelijker maakt. Bij schuiframen zijn de drempels aanzienlijk lager dan bij conventionele ramen wat zeker perfect zal werken in huizen waar kinderen wonen. Schuiframen worden ongetwijfeld het meest gewaardeerd om hun esthetische kwaliteiten.

Grote beglazingen vergroten de ruimte optisch, zodat ze ideaal zijn voor appartementen met een kleine oppervlakte. Ze maken een vlotte overgang tussen de woonkamer en de tuin, dus we verlaten het huis en gaan de tuin in. Ze zullen gewaardeerd worden door degenen die wat meer licht in het appartement willen binnenlaten. Grote ramen betekenen dat er meer zonneschijn in het gebouw komt. De kamers zijn lichter, zonniger en lijken dus gezelliger.

Bij ons vindt u verschillende schuifsystemen zoals: schuiframen, hefschuiframen en harmonicasystemen, zowel in pvc als aluminium.

Benieuwd naar onze prijzen?

KLIK HIER en Vraag snel uw offerte aan!

© 2022 Poolseramen.be – Cookie- en Privacybeleid