Specialist in Goedkoop Binnen- en Buitenschrijnwerk

Poolseramen.be

Vliegenramen op maat

Prijsofferte Vliegenramen op maat

Een vliegenraam is een écht gemak tijdens de warme dagen. Je kan overdag, maar vooral ‘s nachts, je woning verluchten zonder dat er vervelende insecten binnenkomen en je nachtrust verstoren.

Daarom zijn vliegenramen op maat uiterst belangrijk. Onze kwalitatieve vliegenramen kunnen gemaakt worden in de kleur van je ramen zodat ze haast niet opvallen en passen op alle ramen en deuren, ongeacht het gebruikte materiaal.

Wij maken vliegenramen, vliegendeuren, schuifvliegendeuren en vouwsystemen.
Benieuwd naar uw prijsofferte? Vraag ze snel aan!

Heeft u een tekening of een plan met afmetingen? Stuur deze gerust mee.

Goedkope vliegenramen

Bij Poolseramen.be vindt u vliegenramen voor uw schuifraam voor zeer scherpe prijzen! Wij vinden namelijk dat iedereen hun woonst moet kunnen beschermen tegen vervelende insecten. Natuurlijk zijn al onze vliegenramen van uitstekende kwaliteit; we maken ze namelijk van de beste materialen. 

Heeft u een vliegenraam voor uw schuifraam nodig, dan kunnen wij deze voor u volledig op maat maken. Hierbij is het belangrijk dat u eerst de maten van uw raam opneemt of laat opnemen. Nadat u uw bestelling doorgegeven heeft, kunt u het vliegenraam binnen 5-10 werkdagen thuis verwachten.

Plaatst u ze liever niet zelf? Dan kunt u ook nog gebruik maken van onze montageservice.

Stevige aluminium profielen

Niet enkel op gebied van esthetiek maar ook op vlak van duurzaamheid zit u bij Poolseramen.be goed. We werken enkel met topkwaliteit Duitse profielen en schroeven of dopjes zal je aan de zijkanten van uw vliegenraam nooit terugvinden.

© 2022 Poolseramen.be – Cookie- en Privacybeleid